Fidget Spinner

KÆMPE UDSALG! DANMARKS BILLIGSTE! SIDSTE CHANCE! Hos Handspin.dk er vi specialiserede i Fidget Spinners. Vi bestræber os på at have de mest populære modeller og får hele tiden udgivet vores produktsortiment af Fidget Spinners. En Fidget Spinner kan bruges alle steder – uanset om du er i skole, sidder på kontoret eller er ude og flyve.

Fidget Spinners

For nogle mennesker kan Fidget Spinner legetøj give en følelse af komfort og fred i stressende situationer. Fidget Spinners kan også medvirke til at koncentrere sig under et kedeligt møde. Fordi vores fidget spinner passer i din hånd og er lavet med de bedste materialer, bliver du aldrig nødt til at kede dig igen. Vores fidget spinners kommer i flere udgaver. Vi har helt sikkert noget der passer til dig og ser cool ud, mens du bruger det. Tjek vores fidget spinnere og find den rigtige fidget spinner til dig eller en du holder af!

Vi introducerer 2017s mest populære legetøj!


Fidget spinners er legetøj der er designet til fidgeters som dig!
Vi har alle øjeblikke hvor vi egentlig bare har brug for at sidde og fidgette. Hvis vi ikke har en fidget spinner, foretager vi os måske en masse andre handlinger, så som at sidde og tromme på bordet med fingrene eller lignende – og vores handlinger er måske ikke irriterende for os selv, men det er de helt sikkert for andre. Du har helt sikkert prøvet at sidde og høre på, når der er en der sidder og klikker med en kuglepen ved siden af dig. Andre gange sidder du og bider dine negle fordi du ikke har andet at tage dig til. Det har vi heldigvis en løsning på – vi er begyndt at forhandle de super populære Fidget Spinners!

En Fidget Spinner – eller en finger spinner er et lille stykke lejetøj som kan være lavet af metal, plast eller træ, som du simpelthen kan spinde rundt mellem dine fingre. Fidget Spinners er gode fordi de er sjove at lege med, og de er næsten lydløse så du ikke er til gene for folk omkring dig. Med en fidget spinner får du, ud over at have noget at lege med, et værktøj som kan hjælpe dig med at koncentrere dig meget bedre.

Lær at bruge din Fidget Spinner til tricks


Når du har fået dit Fidget Spinner legetøj, kan du straks gå i gang med at øve dig på at bruge den, og du kan få den til at spinne hurtigere og endda lære at lave tricks med den, så som at kaste den fra finger til finger, mens den stadig spinder! Du kan udfordre dine venner og se hvem der har lært de fedeste tricks!

Fidget Spinner i Danmark


Hos Handspin.dk er vi nogle af de første i Danmark som er begyndt at forhandle Fidget Spinners. Vi har et centralt lager beliggende i Odense, Danmark, hvorfor du altid kan være sikker på at få en hurtig og nem levering. Der er mange firmaer derude, som sender Fidget Spinners fra udlandet, men vi sender Fidget Spinner fra Danmark.

Hvor kommer Fidget Spinner fra?


Fidget Spinners skulle bruge over 20 år på at blive populære – og har først i april 2017 taget verden med storm. Fidget Spinners blev oprindeligt udviklet og patenteret af ingeniøren ”Catherine Hettinger” tilbage i 1993, men altså før nu, små 25 år efter er salget eksploderet. Forbes Magazine har endda kåret dem til ”Must-have office-gadget i 2017”

Fordele ved en

Har du spørgmål kan du læse vores FAQ her: Fidget Spinner


Fidget Spinners er hurtigere og har et ry for at hjælpe folk med at bryde små dumme vaner. F.eks. kan det være at du bider dine negle, hvilket er meget uhygiejnisk og ser grimt ud – hvorfor så ikke lege med en Fidget Spinner i stedet? Vi har set mange eksempler på Fidget Spinners der har hjulpet folk med bl.a. ovenstående!

Fra et mentalt perspektiv, anses Fidget Spinners som en ideel måde at befri din krop for overskydende spændinger, som kan blive opbygget i løbet af dagen. Med andre ord er fidget spinneren med til at hjælpe dig, til at slappe af. En Fidget Spinner er også en idéel måde at få dig til at stoppe med dine dårlige vaner, så som at sidde på din telefon og bladre ligegyldige sider igennem – eller når du går i køleskabet for at finde en snack du egentlig ikke har brug for – bare fordi du ikke kan finde på noget andet at lave!

Fidget Spinner udvalg


Når du nu ved lidt om, hvad Fidget Spinners handler om, så kan vi se lidt mere på udvalget af Fidget Spinners som vi har valgt at tage ind.

Fidget Spinner Original


Først og fremmest har vi den populære EDC Tri-Spinner, som vi har i fem forskellige farver – sort, hvid, gul, grøn og rød. Denne spinner er den mest almindelige og også den billigste spinner vi har. Vores EDC Tri-Spinner er 3D printet af ABS Plast, hvor lejrene inde i den er lavet af stål – dette resulterer i en Fidget Spinner af høj kvalitet som er til at betale! Vores EDC-Tri Spinner er utrolig nem at betjene, fordi den ikke vejer så meget – perfekt til alle nybegyndere! Køb den her!

Praktiske ting til Fidget Spinners

En Fidget Spinner skal spinde rundt fint og hurtigt, men hvis du oplever at den bliver hård at spinde, så prøv at give den lidt olie på lejerne for at løsne det lidt op.

Mens Tri-Spinners som de kaldes, synes at være de mest gængse Fidget Spinners, er der også mange andre designs derude. Vi har bl.a. en 6 kantet spinner som du kan se her! Der er mange plastspinnere der ude, men det er ikke det eneste materiale som Fidget Spinners kan være lavet ud af. Der bliver også solgt mange Fidget Spinners i Danmark, der er lavet af både metal og træ. Alle de forskellige Fidget Spinners har naturligvis også forskellige prisniveauer, fra helt billige til omkring 59kr og helt op til 499kr for de aller dyreste. Fidget Spinners vil kun blive større og større i løbet af de kommende år – så hvorfor ikke komme i gang allerede nu? Se vores udvalg af Fidget Spinners her

Har du spørgmål kan du læse vores FAQ her: FAQ Spørgsmål om Fidget Spinners