Fidget Spinner Alu

Fidget Spinner Alu View larger

Fidget Spinner Alu

Du kan købe din Fidget Spinner lige her!

Hos Handspin.dk sætter vi en ære i at sælge de bedste Fidget Spinners, hvorfor du altid er sikret en Fidget Spinner i bedste kvalitet. Denne Fidget Spinner er udført i aluminium og et stærkt kugleleje, som sikrer at den spinner meget hurtigt og længe. Du kan regne med at denne udgave af Fidget Spinneren vil spinne ml. 1-3 minutter ved rutineret brug.

Du kan bruge denne Fidget Spinner alle steder - uanset om du er ude og flyve, sidder på dit kontor eller er i gang med at få undervisning i skolen. Der er forskning der viser at Fidget Spinners hjælper børn med koncentrationsbesvær som gør den til det idéelle køb.

8.3/10 på Trustpilot

Fidget Spinners er virkelig populære!

Vi fører de mest populære Fidget Spinners i vores udvalg, hvorfor du altid er sikret at have en af de fedeste modeller på markedet! Og så til super skarpe priser.

Fidget Spinner Alu

En fidget spinner er en type stress-lindrende legetøj. En almindelig fidget spinner består af et leje i midten af et design lavet af en række forskellige materialer, herunder messing, rustfrit stål, titanium, kobber og plast. Legetøjet er blevet udviklet til at hjælpe mennesker, der har problemer med at fokusere (primært folk med ADHD, autisme eller angst) ved at fungere som en frigivelsesmekanisme for nervøs energi eller stress.

Se videoen her for at lære de forskellige tricks du kan lave med din Fidget Spinner! Husk at øve dig grundigt og herefter udfordre dine venner for at vise dem hvor god du er med din Fidget Spinner! :-)

Vi har et stort udvalg af Fidget Spinners: